Lofoten Seaweed

Bedriften ble etablert for 2 1/2 år siden. På denne korte tiden har jentene oppnådd utrolig mye! Angelita og Tamara har skapt en spennende bedrift basert på tang- et råstoff som vi alle kjenner, men som de fleste av oss ikke tenker på som en naturlig del av kostholdet. De høster tangen for hånd, den tørkes og videreforedles til produkter som tar sikte på å gjøre det enkelt for oss å inkludere tang i maten.

De har vært opptatt av kvalitet i alle ledd- toppkokker har tatt del i både utvikling og testing av produkt, de har jobbet tett med designere på utvikling av visuelt uttrykk og emballasje, og storyen de forteller om villhøsting av tang i Nappstraumen er unik og helt spesiell. Alt dette har gitt MYE fortjent oppmerksomhet og lovprising i form av priser for både produkt, design og emballasje. Massiv pressedekning lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Og ikke minst - bestilling fra for eksempel Maemo med 3 stjerner i Guide Michelin taler som et kvalitetsstempel i seg selv. De har vært medlem av LofotenMat siden den spede start.

Har du ikke testet produktene deres- så vil vi virkelig anbefale deg å prøve!

Lofoten Seaweed deltar på markeder i Nordland og Troms.

Kontakt oss

Adresse

Napp Harbour

Kontaktperson

Angelita H. Eriksen

E-post

angelita@lofotenseaweed.com

Mobil

90673522